Com funciona


Hi ha diverses maneres d’utilitzar la T-11:

  • T-11 pròpiament dita. Amb gent que no coneixes:


  1.  Quan facis el darrer viatge i en la targeta posi títol esgotat, no llencis la targeta. Converteix-la en una T-11.
  2. Quan baixis del bus o surtis del metro, si vols evitar la molèstia d’anar preguntant qui vol una T-11, col·loca-la en els marges dels plafons d’informació de les marquesines d’informació del TMB. És el senyal que és una T-11. A qui li interessi ja l’agafarà.  
  3. També pots fer sevir el teu telèfon mòbil per indicar on deixes la teva T11 o per trobar T11 encara actives. L'aplicació "Incidències 2.0" incorpora una funcionalitat que et permetrà fet-ho. En aquest enllaç www.incidencies.org podeu trobar més informació de com obtenir l'aplicació i com fer-la servir.
  4. Has de tenir en compte que la targeta integrada només funciona quan s’agafa una línia diferent de la del darrer trajecte; per tant, només has de deixar la targeta a les marquesines de les parades en què hi hagi línies diferents del darrer trajecte que has utilitzat. (Per exemple, si surts d’una estació de metro diposita la teva T-11 a la parada de bus més pròxima. De la mateixa manera, si baixes del bus en una parada en què només passa una línia deixa la teva targeta en un altre accés de transport públic).
  • T-20. Amb una altra persona amb qui coincideixes regularment en el moment que un ve del transport i l'altre hi va; per exemple, membres d’una família, companys de feina en el canvi de torn, veïnes d'escala, etc.:


  1.  Es compren dos títols de transport.
  2.  En el moment de la trobada en què un ve i l’altra marxa s’intercanvien les dues targetes. El que marxa la utilitzarà com una T-11 i el que ve tindrà una T-10 per a l'endemà. I així successivament.
  3.   Amb aquest sistema la T-11 significarà un descompte d’un 50%. De fet serà com una T-20 pel preu d’una T-10!